top of page
  • Foto van schrijverW. Glasbergen

Ontwikkeling Stick Your Trip app

Bijgewerkt op: 20 okt. 2023

Het is eindelijk zomer en hopelijk blijft het nog even mooi weer. Geen beter moment om vakantieplatform Stick Your Trip opnieuw te ontwikkelen en te voorzien van een nieuw design 😁 🏖 🌞

3D mockup van een laptop met daarop de app van Stick Your Trip en daar omheen een glas met een drankje, een rieten tas en slippers.

Stick Your Trip is een innovatief vraag- en aanbodplatform voor vakantiereizen. Het unieke idee voor deze App is dat de rollen tussen consument en aanbieder zijn omgedraaid. Je zoekt niet meer zelf naar de ideale vakantie, maar geeft alleen aan wat je wensen zijn, wanneer je wilt reizen, wat je budget is etc. Reisorganisaties of aanbieders van vakantiewoningen kunnen je dan een mooi persoonlijk aanbod doen.


Je kan ook geen voorkeuren opgeven in de app en je laten verrassen door een mooie aanbieding! Een soort last-minute, maar dan anders. Kortom: waarom zelf alle vakantiesites doorzoeken als het ook gemakkelijk kan?! 😎 ✈


De ontwikkeling van deze app was vooral op het gebied van app design een uitdaging. Er zijn immers al zeer veel aanbieders op de markt en veel ideeën waren nog niet volledig uitgedacht. Samen met de klant hebben wij in dit project een unieke stijl neergezet en nieuwe functies bedacht die het boeken makkelijker maken.


11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page